Ons team

Surfschool Surfkaravaan Ouddorp is sinds 2009 actief op het Ouddorpse strand. De SurfKaravaan is een surfschool met een intiem karakter. Wij houden van het ‘’huiskamer effect’’ waarin iedereen zicht thuis voelt en waarbij wij jullie ook kunnen leren kennen.

 

Onze doelstelling is om kinderen en volwassenen, maar ook special need kinderen kennis te laten maken met en enthousiast te maken voor de surfsport, en de daarmee samenhangende leefstijl/ cultuur.

 

Respect voor de natuur staat bij ons hoog in het vaandel.

Frank

Mijn eerste surfervaring speelde zich af in Ouddorp, waarbij ik de Nederlandse golven trotseerde. Na die ene ervaring was ik gelijk helemaal verkocht. Nu, zeven jaar en vele surftrips verder, ben ik nog steeds heel “stoked”. Voor mij is surfen de mooiste sport die er is, en dat we deze kunnen beoefenen in Nederland is iets waar ik erg dankbaar voor ben.

 

In Nederland surf ik het liefste in Ouddorp en af en toe op de Maasvlakte. Met mijn eigen Volkswagen busje en met surfvrienden probeer ik geen goede swell te missen. Als het vakantietijd is, ga ik het liefste naar de Franse kust om te surfen. Na over heel de wereld gesurfd te hebben, moet ik toch wel stellen dat Frankrijk mijn voorkeur heeft (en dat heeft niks met de naam te maken).

 

Mijn avontuur bij de surfkaravaan begon drie jaar geleden. Eerst als assistente en toen als instructeur hielp ik mee bij de surfkaravaan. Wat in mijn ogen de surfkaravaan speciaal maakt, is de persoonlijke aandacht en het plezier dat voorop staat.

 

Hopelijk zien we elkaar snel op het strand.

 

Vriendelijke surfgroet,

Frank

Mischa

Ik had mijn eerste surfervaring in 2014. Na een kleine zoektocht op marktplaats kocht ik mijn eerste surfboard en leerde ik in de Ouddorpse golven surfen. Voor mijn studie Sportkunde zocht ik in 2015 een stage en kwam uit bij SurfKaravaan. Ik merkte dat ik het geweldig vond om anderen te leren surfen en het fantastische gevoel te laten ervaren. Na twee jaar als assistent geholpen te hebben, heb ik mijn surfinstructeurs diploma gehaald. De eerste ervaring met buitenlandse golven was toen SurfKaravaan een trip naar Portugal organiseerde. Na deze trip wist ik zeker dat ik mijn komende vakanties af zou gaan stemmen op surfen, surfen en nog eens surfen. Natuurlijk ben ik ook weer mee gegaan op de SurfKaravaan surftrip naar Bali, Indonesië. De buitenlandse surf ervaringen wil ik graag ieder jaar uitbreiden, zodat ik deze ervaring in het lesgeven aan jou kan gebruiken. 

 

Hopelijk tot snel op het strand!

 

Mischa

Jeroen

Mijn surfavontuur begon in 2013. Vlak nadat ik mijn middelbare school had afgerond, wist ik het zeker: “ik wil leren surfen”.  Op 19 jarige leeftijd pakte ik op het bekende Australische Bondi Beach mijn eerste golf en werd zo stoked dat ik de rest van mijn reis zoveel mogelijk in het water heb doorgebracht. Terug in Nederland heb ik direct mijn eerste surfboard gekocht en was ik tijdens mijn studie Fysiotherapie zoveel mogelijk in de line-up van Ouddorp te vinden. Al gauw volgden surftrips naar onder andere Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko. Zo kreeg ik meer en meer ervaring en wilde ik graag naast mijn studie gaan werken als surfinstructeur. In 2016 sloot ik mijn surfinstructeurs opleiding bij de International Surf Association af met een stage bij Robert en Tatiana (voorheen de eigenaren van SurfKaravaan Ouddorp), waardoor een mooie surfschoolrelatie ontstond. Het Surfvirus was echter zo heftig aangeslagen dat ik uiteindelijk mijn studie heb stop gezet om meer tijd in de golven door te kunnen brengen. Verdere surfreizen naar de Filipijnen, Indonesië en Peru volgden. Als surfschooleigenaar wil ik mijn surfkennis en ervaring delen met jou zodat jij ook van alle mooie momenten kunt genieten waar ik van geniet. 

 

Ik begeleid je graag als surfinstructeur om de kennis bij te brengen die je nodig hebt om zelfstandig in de line-up te surfen. 

 

Ik kijk uit om samen met jou het water in te gaan!

 

Sportieve groet,

Jeroen

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020