Overige activiteiten

Golfsurfen is onze passie maar naast golfsurfen hebben we tal van andere (surfgerelateerde) activiteiten die we aanbieden. Deze activiteiten zijn apart maar ook in combinatie met golfsurfen te boeken. Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten en prijzen voor de clinics.

 

Stand Up paddle boarden: Zie pagina stand up paddel (SUP)

Surfen met Yoga

Veel surfers doen ook aan yoga voor en na een surfsessie. Yoga zorgt ervoor dat je mind en lichaam in balans zijn zodat je tijdens het surfen maar ook in het dagelijkse leven je optimaal kan focussen op je doelstellingen. Bellatrix van Yogastudio Ouddorp verzorgt voor ieder die wil een super leuke en leerzame les.

Yogalessen zijn enkel op aanvraag te boeken.

Longboardskaten

Longboardskaten is een vorm van straatsurfen. Wij maken gebruik van Longboardskateboards en Slideboards. Tijdens deze clinic leren wij je de basistechnieken van het longboardskaten en maken wij een prachtige route door de ouddorpse duinen. Deze clinic is te boeken in combinatie met surfen v.a. 6 personen voor €45,00 pp of los €17,50 pp(alle leeftijden)

Longboardskaten

Longboardskaten is een vorm van straatsurfen. Wij maken gebruik van Longboardskateboards en Slideboards. Tijdens deze clinic leren wij je de basistechnieken van het longboardskaten en maken wij een prachtige route door de ouddorpse duinen. Deze clinic is te boeken in combinatie met surfen v.a. 6 personen voor €37,50 pp of los €15,- pp(alle leeftijden)

Expeditie Robinson

Je hebt het vast wel eens gezien op tv. Expeditie Robinson is de ultieme uitdaging om te overleven op het strand en het uitoefenen van intensieve opdrachten die gebaseerd zijn op kracht, snelheid, inzicht (puzzels), behendigheid en samenwerking. Overleven op het Ouddorpse strand is geen uitdaging maar de spellen zijn dit wel. Ideaal voor groepen die in teams willen samenwerken en een doel willen behalen. Deze clinic is v.a. 6 personen te boeken (vanaf 12 jaar). Losse les €20,00 pp of in combinatie met golfsurfen €45,00 pp

Expeditie Robinson

Je hebt het vast wel eens gezien op tv. Expeditie Robinson is de ultieme uitdaging om te overleven op het strand en het uitoefenen van intensieve opdrachten die gebaseerd zijn op kracht, snelheid, inzicht (puzzels), behendigheid en samenwerking. Overleven op het Ouddorpse strand is geen uitdaging maar de spellen zijn dit wel. Ideaal voor groepen die in teams willen samenwerken en een doel willen behalen. Deze clinic is v.a. 6 personen te boeken (vanaf 12 jaar). Losse les €15,- pp of in combinatie met golfsurfen €37,50 pp

Surfen en Yoga

Veel surfers doen ook vaak aan yoga voor en na een surfsessie. Yoga zorgt ervoor dat je mind en lichaam in balans zijn zodat je tijdens het surfen maar ook in het dagelijkse leven je optimaal kan focussen op je doelstellingen. Bellatrix van Yogastudio Ouddorp verzorgt voor ieder die wil een super leuke en leerzame les aan op iedere vrijdagochtend in de zomervakantie. In combinatie met het surfen heb je de ideale sportieve stranddag. Deze yoga-surf les van een uur yoga en 2uur surfles kost €40,- pp ( mogelijk om voor 1 persoon of meerdere personen te boeken)

Andere activiteiten

Naast bovengenoemde activiteiten zijn er meerdere mogelijkheden maar alleen in combinatie met surfen. Je kunt kiezen uit de volgende: Bodyboarden, skimboarden, beachvolleyball en beachvoetbal. Deze lessen zijn in combinatie met surfen €45,00 pp.

Andere activiteiten

Naast bovengenoemde activiteiten zijn er meerdere mogelijkheden maar alleen in combinatie met surfen. Je kunt kiezen uit de volgende: Bodyboarden, skimboarden, beachvolleyball en beachvoetbal. Deze lessen zijn in combinatie met surfen €37,50 pp.

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020