Surfsport
Ouddorp

Surfspot Ouddorp ligt op slechts 45 km van Rotterdam op het puntje van Goeree Overflakkee. Door de unieke ligging van de zandbanken voor de kust zijn er goede golven voor zowel de beginnende als de gevorderde surfer. Surfschool SurfKaravaan Ouddorp ligt direct aan het schoonste strand van Nederland. Een prachtige locatie waar sport en natuur centraal staan. Een ontmoeting met een nieuwsgierige zeehond in zee is dan ook zeker mogelijk. Het strand is 500 meter breed waardoor het rustig oogt. Door het brede strand kunnen er tal van leuke activiteiten plaatsvinden. Het duinpad achter onze surfschool is prachtig voor het longboardskaten waarbij je intens kunt genieten van al de flora en fauna. 

Overnachten

Ouddorp heeft voor iedere toerist een plekje om te overnachten. Zo zijn er verschillende bungalow parken, campings, camper- of trailerparken, een haven en een hotel. 

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020