Scholen

Veel scholen in de regio Rotterdam en op het eiland Goeree-Overflakkee bieden hun leerlingen extra sportactiviteiten aan. Het is belangrijk dat deze sportactiviteiten aansluiten bij de beleving van de leerlingen. Onze ervaring is dat golfsurfen en andere zee- en strandsporten zowel jonge als oudere leerlingen aanspreken.

 

Surfschool SurfKaravaan ouddorp beseft dat alles staat of valt met professionele begeleiding. De SurfKaravaan leraar fungeert als rolmodel, wij hebben hier speciale aandacht voor. Vooral bij watersporten staat de veiligheid van de leerling op nummer 1, daarom werken we volgens internationaal erkende richtlijnen en materialen.

We hebben ervaring net het verzorgen van introductiedagen, schooluitjes, sportdagen, schoolkampen, lerarenuitjes en clinics voor LO & BSM leerlingen.

 

Er zijn verschillende activiteiten die tijdens deze lesdagen kunnen worden gegeven bij onze surfschool. Voorbeelden hiervan zijn: Golfsurfen, Watersafety, Stand Up Paddle boarden, longboarden, yoga, skimboarden, beachvolleybal, beachvoetbal, bodyboarden, Expeditie Robinson spellen en powerkiten.

Arrangementen

 • Speciaal schooltarief

  Surfles van 1,5 uur inclusief de veilige softtop surfboards en warme wetsuits. (prijs is p.p. en incl. BTW)

  19,50
 • Speciaal schooltarief

  Surfles van 2 uur inclusief de veilige softtop surfboards en warme wetsuits. (prijs is p.p. en incl. BTW)

  22,50
 • Strandsportdag (vanaf 2 activiteiten)

  Een gehele strandsportdag inclusief golfsurfen (prijs is p.p. en incl. BTW)

  22,50
 • Lunch bij Beachclub Looxs

  Vraag naar de mogelijkheden (prijs is p.p. en incl. BTW)

  v.a. 10,00

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Patatje, een burger of een lunchpakket?

De strandtent boven de surfschool staat bekend om haar gezelligheid. Het heeft een heerlijk terras waar je kan genieten van een hapje en een drankje in het zonnetje. Een patatje, een burger of een lunchpakket? Laat ons je wensen weten en wij regelen het graag voor jullie.

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020