Stand up
paddle

Stand Up Paddle surfing (SUP’en) bestaat in Hawaii al heel lang en is ondertussen ook populair in Nederland. Het SUP’en is ontstaan vanuit het golfsurfen en maakt het mogelijk om ook op kleinere golven fantastische ritten te maken. Bij geen golven of op vlak water is het Stand Up Paddle surfen een lekkere workout om in (surf)shape te blijven. Onze spot in Ouddorp is uitermate geschikt voor SUP’en.

We hebben met laagwater een mooie geul tussen de zandbanken in het water liggen waarin de beginnende SUP’er goed kan oefenen. Heb je wat meer ervaring dan is het leuk om op een golf mee te surfen. Daarnaast staat Ouddorp bekend om de nieuwsgierige zeehondjes die vaak genoeg even boven komen om te kijken wie er op de plank staat.

Prijzen

(onderstaande prijzen zijn per persoon)

 • SUP-instructie

  inclusief 2 uur huur

  25,00
 • SUP-les 1,5uur

  vanaf 6 personen

  27,50
 • SUP-les 2uur

  vanaf 6 personen

  30,00

SUP-instructie

Je kunt een SUP’board bij ons huren. Voor je veiligheid is het echter af te raden om zonder de benodigde kennis het zeewater op te gaan. Daarom bieden we aan onervaren SUPhuurders de SUP-instructie aan. Hierbij krijg je een korte instructie van 20 minuten op het strand en daarna kun je met deze kennis over veiligheid en techniek zelf 2 uur het water op om te oefenen.

SUP-instructie

Je kunt de SUPboards bij ons huren. Voor je veiligheid is het echter af te raden om zonder de benodigde kennis het zeewater op te gaan. Daarom bieden we aan onervaren SUPhuurders de SUP-instructie:  2 uur SUP verhuur inclusief een korte instructie op de kant (20min). Je leert de basistechniek om veilig en met vertrouwen met het SUPboard te oefenen.

Suples

Ook geven wij SUPlessen voor degene die graag een instructeur mee heeft in het water die je alle ins en outs laat zien van het SUP’en. Je leert o.a.: veiligheid in en om het water, materiaalkennis, uitpeddellen, draaien, correcte peddeltechniek en golven pakken. Boek een les met je eigen groep. Deze les is v.a. 6 personen te boeken.

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020