Familie/vrienden
groepen

Surfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand. Beleef met zijn allen de kick van het golfsurfen of Stand Up Paddle boarden. De instructeurs van Surfschool Surfkaravaan in brengen de passie van het strandleven over naar vriendengroepen en familie die ervoor kiezen om bij ons een dag lol te maken en ondertussen lekker actief bezig te zijn. Je krijgt een professionele surfles of SUPles die aansluit bij de dynamiek van jullie groep. Af en toe komt er een zeehond voorbij gezwommen dus wees niet verbaasd als er een nieuwsgierige zeehond van een afstandje mee kijkt

We kunnen je Familie/vriendendag naast het golfsufen aanvullen met andere gezellige activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboardskaten, powerkiten, Expeditie robinson of meer relaxte activiteiten zoals een potje beachvolleybal of beachyoga. Laat het ons weten als je iets anders in gedachte hebt en we zullen een programma op maat opstellen

Prijzen

De prijzen zijn vanaf 6 personen. De surfles en Stand Up Paddle boarden is inclusief wetsuits en boards. (Onderstaande prijzen zijn per persoon)

 • Les golfsurfen of stand Up Paddle boarden

  1,5 uur

  30,00
 • Les golfsurfen of stand Up Paddle boarden

  2 uur

  35,00
 • Combinatie golfsurfles + een tweede activiteit

  45,00

Culinaire verwennerij

De strandtent boven de surfschool staat bekend om haar gezelligheid. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we jullie dag makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een BBQ of een SurfBurger.

 • Arrangement A

  Hamburger, Speklap, Kipsaté, worstjes, stokbrood, frites, salade en diverse sauzen (prijs is p.p.)

  Op aanvraag
 • Arrangement B

  Hamburger, Sparerib, Porkbelly, frites, stokbrood, natural salade, griekse salade en aardappelsalade en diverse sauzen (prijs is p.p.)

  Op aanvraag
 • Arrangement C

  Hamburger, kipsaté, zalmmoot, Gamba’s en een groot stuk vlees, samen met u kiezen we voor een juiste stuk vlees zoals een angus ribeye, een hele porkbelly of een malse bavette. Dit arrangement wordt verder aangevuld met diverse broden, sauzen en salades (prijs is p.p.)

  Op aanvraag

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020