Groepen

Wil je met een groep richting het strand komen voor leuke activiteiten? Wij als SurfKaravaan Ouddorp denken graag met je mee voor de ideale stranddag. Uiteraard doet golfsurfen ons hart sneller kloppen maar omdat onze surfschool op een schitterende locatie gelegen is met een breed strand en een mooi duinpad, bieden wij ook tal van andere activiteiten aan.

 

Naast de golfsurflessen geven wij clinics in Stand Up Paddle boarden, longboardskaten, powerkiten, yoga en voor grotere groepen hebben wij Expeditie Robinson proeven, beachvolleybal en beachvoetbal.

We hebben voor iedere doelgroep een aantal standaard arrangementen maar een optie tot een ander arrangement is ook zeker mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij doen ons uiterste best om hem te verwezenlijken.

 

Van activiteiten op het strand krijg je natuurlijk trek. Je kan de culinaire kant van je dag laten verzorgen door het boven ons gelegen Beachclub Looxs.

Groepsactiviteiten

Kinderfeestje
Familie / vrienden groepen
Scholen
Team- of bedrijfsuitje
Vrijgezellendag

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020