Surfles

Bij onze surfschool bieden we golfsurfles op maat. Ben je een beginner of heb je al enige ervaring? Onze surfinstructeurs staan voor iedereen klaar die wilt leren surfen of zijn techniek wilt verbeteren. We bieden in Ouddorp verschillende lessen aan. Onze reguliere les is bedoeld voor iedereen die wilt leren surfen. Ben je 14 of jonger en wil je leren surfen samen met leeftijdsgenoten? Kom dan naar de jeugdles.

 

Privélessen kunnen worden geboekt als je alleen of samen met een vriend of vriendin bent en een eigen instructeur wilt. Golfsurfen is waar wij heel veel energie van krijgen en dat gunnen we jou ook daarom ben je ook als je tijdens het leren surfen extra aandacht nodig hebt, bij ons van harte welkom. Je krijgt dan tijdens de les je eigen surfbuddy die je begeleidt en helpt waar nodig is. 

Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor surfles met je eigen groep. We hebben verschillende arrangementen voor iedere doelgroep. Iedere dag dat we geopend zijn, kan je bij ons terecht voor meerdere lessen, meer informatie vind je onder het kopje groepen.

Voor de jeugd bieden we ook surfkampen aan met of zonder overnachting. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder onder het kopje surfkampen. 

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020