Kinderfeestje

Wil je een super stoer en leuk kinderfeestje organiseren voor uw zoon of dochter? Doe geen moeite, wij organiseren het graag voor jullie. Dit is niet erg moeilijk: kinderen vinden golfsurfen super cool en zijn enthousiast om het te leren. Daarnaast hebben we door onze jeugdlessen uitgebreide ervaring met succesvol surfles geven aan kinderen. Bovendien is de Beachclub Looxs, een uitstekende locatie voor de ouders om tijdens het surf kinderfeestje ontspannen te vertoeven!

 

De kinderfeestjes die wij organiseren zijn vanaf zwemdiploma tot 13 jaar. De professionele surfinstructeur past de surfles aan de leeftijd van de deelnemers aan. Zo wordt de passie voor het golfsurfen met plezier doorgegeven. En natuurlijk wordt de jarige extra in het zonnetje gezet door middel van een surfcadeautje. Door de warme wetsuits kunnen de lessen ook bij slecht weer doorgaan. Zijn de golven een keer te groot of is er onweer, dan bieden we alternatief programma aan. Maar u kunt er ook voor kiezen het kinderfeestje te verzetten naar een andere datum.

Tijdens de les leren de kinderen alles over de veiligheid en regels in het water en op het strand. Daarnaast leren ze de bewegingstechnieken van het surfen en surfen ze hun eerste golven.

 

Naast het golfsurfen bieden wij ook kinderfeestjes aan in longboardskaten of u kunt kiezen uit een golfsurffeestje in combinatie met een andere strandactiviteit. Daarnaast is een hapje en drankje tijdens het feestje ook mogelijk bij bovengelegen Beachclub Looxs. Of u kunt natuurlijk zelf een taartje of snackje meenemen en voor de surfschool oppeuzelen.

Prijzen

We hebben keuze uit verschillende feestjes:
(onderstaande prijzen zijn per persoon)

 • Golfsurffeestje

  1,5 uur

  19,50
 • Golfsurffeestje + andere activiteit

  Keuze uit longboardskaten, Expeditie Robinson spellen, bodyboarden en skimboarden (ongeveer 3 uur)

  30,00
 • Longboardskate feestje

  1,5 uur

  17,50
 • Longboard + andere activiteit

  Keuze uit Expeditie Robinson spellen, bodyboarden of skimboarden (ongeveer 2,5 uur)

  25
 • Eten

  Patatje, snack en een drankje

  11,00

Patatje, een burger of een BBQ?

De strandtent boven de surfschool staat bekend om haar gezelligheid. Het heeft een heerlijk terras waar je kan genieten van een hapje en een drankje in het zonnetje. Een patatje, een burger of een BBQ? Laat ons je wensen weten en wij regelen het graag voor jullie.

Reserveren &
meer informatie

Wij zijn geopend van de meivakantie tot en met oktober. In de schoolvakanties iedere dag en daarbuiten in de weekenden en op woensdagmiddag. Daarnaast is op afspraak heel veel mogelijk.

 

Wil je een les boeken of meer informatie? Neem contact op via de mail ouddorp@surfkaravaan.nl of bel 06 83085020